Bryllupsfotografering

kr 12.000,00

Jeg er dansefotograf (covid-flyktning fra NYC hvor jeg jobbet med dans og analogt kunstfoto) som vil starte med bryllupsfotografering. Siden jeg er relativt ny når det kommer til bryllupsfoto, får de tre første veldig god pris.  Dans og bryllup har mye felles; de store øyeblikkene, følelsene, dedikasjon, glede, tårer og drømmer. Jeg kan følge dere hele dagen, fra brudeparets pynting, til løftene og festen etterpå. Ingenting er mer fantastisk enn å lage bilder av mennesker som er glade. 


: Produktet selges fra leverandørens egen nettbutikk

Beskrivelse

Bryllup er fantastisk og bildene skal være personlige, ha høy kvalitet og «feeling». Jeg følger dere gjerne hele dagen. Fra brudeparets pynting, via rådhus, annen location eller kirke. Jeg elsker det spesielle, kanskje til og med eksentriske og vet ingenting jeg liker bedre enn å lage bilder av folk som feirer livet og kjærligheten. 

Kontakt meg for en prat eller et møte hvor vi kan snakke om hva dere drømmer om fotomessig. Siden jeg bygger portfolio får de tre første full dags fotografering, 40 JPEGer med redigering og fem høykvalitets trykk i ca A4 størrelse for 12 000 kr + MVA. Jeg lager altså stillbilder, høykvalitets trykk og også håndlagede album. 

Det er bare å kontakte meg, ring meg gjerne på 916 08 516. Jeg har base i Oslo, men tar gjerne bilder utenfor Oslo ved behov.  Se også www.kristinlinneabacke.com for flere bilder. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bryllupsfotografering”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fraktinformasjon

Bildene sendes enten rullet eller forsvarlig pakket i papp. Posten er foretrukken forsendelse eller de kan hentes hos meg eller leveres i Oslo - da etter avtale. Det er fastpris som inkluderer innpakning og forsendelse/levering. 

Angrerett

Når bildene er satt i produksjon anses kjøpet som gjennomført. Sessions som avbestilles mindre enn en uke før planlagt dato belastes med 50% av avtalt pris. 

Retningslinjer for avbestilling / retur / bytte

Bilder og bøker blir sendt i feilfri stand. Kommer de frem skadet returneres de og vil bli erstattet av et nytt bilde. 

Slide
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.

PERSONVERN

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping