Bli medlem

Medlemsplakat
Norwegian Made – Merkeordning, visningsrom og markedsplass

Ønsker din bedrift å bruke Norwegian Made-merkene eller selge produkter på vår markedsplass?

Som medlem i Norwegian Made får bedriften mange fordeler. Alle medlemmer kan bruke Norwegian Made-merkene slik de selv ønsker, samt lage sin egen bedriftsprofil med bilder, tekst og link til hjemmeside på vår plattform. Bedriften kan også få plassering i et digitalt geokart for økt synlighet og for lettere å bli funnet. Som Pro- og Premium-medlem kan bedriften i tillegg opprette egen nettbutikk og selge produktene sine på Norwegian Made Shop.
Gjennom medlemskapet vil bedriften kunne få en unik synlighet for sin bedrift, et kvalitetsstempel på sine produkter og samtidig utnytte konkurransefortrinnet som norsk produksjon utgjør.
Kriterier for deltakelse:
– Norsk produksjon
– Organisasjonsnummer fra Brønnøysundregisteret
– Produkter av profesjonell kvalitet
– Profesjonell presentasjon av foretaket, herunder gode produktfoto
LES MER OM MERKEORDNINGEN

Vi tilbyr følgende tilknytninger:
Basis

MERKEORDNING, BEDRIFTSPROFIL OG MULIGHET FOR Å LEGGE PRODUKTER PÅ MARKEDSPLASSEN

Basis-medlemskapet gir bedriften tilgang til å bruke alle Norwegian Made-merkene slik man selv ønsker i profilering av bedriften og dens produkter. Bedriften får sin egen bedriftsprofil med linker til egen hjemmeside og sosiale medier, og den får synlighet på det digitalt geokartet på Norwegian Made-plattformen.

Medlemskap i Norwegian Made gir bedriften en enestående anledning til å oppnå synlighet på Norges største plattform for norske, profesjonelle produsenter, samtidig som den vil nyte godt av kvalitetsstempelet Norwegian Made i profileringen av sin bedrift.

Basis-medlemskapet gir bedriften mulighet til å legge produkter på markedsplassen og på den måten nå ut til et større publikum med informasjon varene sine. Dette er ikke en full nettbutikk-løsning, men gir publikum mulighet til å kjøpe produktene ved å henvende seg til selger.

Som medlem har bedriften anledning til å legge sine Instagrambilder i Norges største samling av bilder fra norske, profesjonelle produsenter. Bildene blir også lagt direkte ut på forsiden av Norwegian Made-plattformen – en stor fordel for bedrifter som ønsker økt synlighet.

Pris for Basis-medlemskap er kr 790,- for enkeltpersonforetak og kr 1290,- for AS og andre organisasjonsformer.

LES MER OM MERKEORDNINGEN

pREMIUM

IMPORTER BEDRIFTENS EGEN NETTBUTIKK TIL NORWEGIAN MADE-PLATTFORMEN

Premium-abonnementet gjør det mulig å vise bedriftens produkter på Norwegian Made Shop mens alle salg blir ledet til bedriftens egen nettbutikk.

Dette innebærer at bedriften ikke vil få noe ekstra arbeid med å opprette og drifte ny nettbutikk på plattformen, samtidig som bedriften oppnår synlighet for alle sine produkter i Norges største utstillingsvindu for norskproduserte kvalitetsvarer.

Bedriften får også alle fordeler fra Basis- medlemskapet.

Bedriften bekoster selv import av egen nettbutikk. Pris 2900,- kr.

Har ikke bedriften egen nettbutikk, kan vi hjelpe til med å opprette en slik. Ta kontakt for informasjon om pris og betingelser.

Vi støtter så langt import av Word Press/WooCommerce og MyStore-baserte nettbutikker. Andre nettbutikker kan det også være mulig å importere. Ta kontakt hvis du er i tvil.

MVA tilkommer på alle priser.

Slide
Logo Made in Norway
FOR BEDRIFTER
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping