Bli medlem

Medlemsplakat
Norwegian Made - Merkeordning, visningsrom og markedsplass

Ønsker din bedrift å bruke Norwegian Made-merkene eller selge produkter på vår markedsplass?

Som medlem i Norwegian Made får bedriften mange fordeler. Alle medlemmer kan bruke Norwegian Made-merkene slik de selv ønsker, samt lage sin egen bedriftsprofil med bilder, tekst og link til hjemmeside på vår plattform. Bedriften kan også få plassering i et digitalt geokart for økt synlighet og for lettere å bli funnet. Som Pro- og Premium-medlem kan bedriften i tillegg opprette egen nettbutikk og selge produktene sine på Norwegian Made Shop.

Gjennom medlemskapet vil bedriften kunne få en unik synlighet for sin bedrift, et kvalitetsstempel på sine produkter og samtidig utnytte konkurransefortrinnet som norsk produksjon utgjør.

Kriterier for deltakelse:
- Norsk produksjon
- Organisasjonsnummer fra Brønnøysundregisteret
- Produkter av profesjonell kvalitet
- Profesjonell presentasjon av foretaket, herunder gode produktfoto

LES MER OM MERKEORDNINGEN

Vi tilbyr følgende tilknytninger:
Basis

MERKEORDNING,
BEDRIFTSPROFIL OG PLASSERING I DIGITALT GEOKART PÅ NORWEGIAN MADE SHOP


Basis-medlemskapet gir tilgang til å bruke alle Norwegian Made-merkene slik man selv ønsker i profilering av bedriften og bedriftens produkter. Bedriften får også mulighet til å lage sin egen bedriftsprofil og den får synlighet på et digitalt geokart på Norwegian Made sin plattform.

Medlemskap i Norwegian Made gir bedriften en enestående anledning til å oppnå synlighet på Norges største plattform for norske, profesjonelle produsenter, samtidig som den vil nyte godt av det kvalitetsstempelet Norwegian Made er.

En annen stor fordel ved medlemskapet er muligheten det gir for nettverksbygging og fellesskap i gruppen av norske produsenter som bedriften blir en del av.

LES MER OM MERKEORDNINGEN

pro

ALLE FORDELER FRA BASIS-MEDLEMSKAPET + NETTBUTIKK

I tillegg til alle fordeler som beskrevet i Basis-medlemsskapet, gir Pro bedriften mulighet til å opprette og drifte egen nettbutikk med ubegrenset antall produkter på Norwegian Made Shop.

Det å ha nettbutikk på Norwegian Made Shop gir produsentene tilstedeværelse på plattformen med så mange produkter de selv ønsker, noe som øker sjansene for å bli funnet når privatkunder, bedriftsgavemarkedet, utsalgssteder, media og andre søker etter produkter på markedsplassen.

Tilbudet om nettbutikk er en unik anledning for norske produsenter som ikke allerede har nettbutikk å få tilgang til digitalt salg i en svært rimelig og enkel nettbutikkløsning.

Nettbutikkløsningen kommer med en norsk brukerveiledning, norsk spørsmål- og svar-seksjon og norsk support hvor du kan få svar på alt du lurer på.

Med nettbutikk på Norwegian Made Shop, kan vi videreselge dine produkter direkt på våre markedsføringsplattformer på Instagram og facebook.


Man kan kun selge bedriftens egne produkter på markedsplassen eller produkter fra andre Norwegian Made-produsenter.

pREMIUM

VÅRT ALLER BESTE TILBUD TIL BEDRIFTER SOM HAR NETTBUTIKK FRA FØR

Premium-abonnementet gjør det mulig å vise bedriftens produkter på Norwegian Made Shop mens alle salg blir ledet til bedriftens egen nettbutikk.

Dette innebærer at bedriften ikke vil få noe ekstra arbeid med å opprette og drifte en ny nettbutikk på plattformen, samtidig som bedriften oppnår synlighet for alle sine produkter i Norges største utstillingsvindu for norskproduserte kvalitetsvarer.

I tillegg får bedriften alle fordelene fra de andre medlemskapene og 25 % rabatt på annonsering på Norwegian Made Shop.

Vi støtter så langt import av Word Press/WooCommerce og MyStore-baserte nettbutikker.

Merk: MVA tilkommer på alle priser.

Slide
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.

PERSONVERN

Shopping cart
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping