Garnkule

kr 5.000,00

0 ut av 5

Stor skulptur i leire, for ute/innendørs dekorasjon

Produktet vil bli fraktet om 1-3 virkedager
Kategori:

Beskrivelse


Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Garnkule”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fraktinformasjon

Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser Natur-til-Inspirasjon benytter seg per i dag av posten. Hentemelding får du direkte fra ditt lokale postkontor. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Sendingsmåte og pris er de samme enten varen er kjøpt i varehuset eller vunnet på auksjon.

Leveringstid

Posten/speditør henter pakker på vårt lager hver dag fra mandag til fredag. Ordre blir normalt sett levert i løpet av 1-3 dager fra dagen varene blir hentet på vårt lager. Dette vil i perioder, som f.eks. i førjulstiden, variere noe.

Angrerett

Dersom du ønsker å angre på et kjøp foretatt på www.natin.no , er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi sender ut informasjon til alle våre kunder i form av et angrerettskjema som følger hver forsendelse for hvert kjøp foretatt hos oss. Vi gjør oppmerksom på at angrettsloven kun gjelder ved fjernsalg (altså på natin.no og ikke i galleriet)

Retningslinjer for avbestilling / retur / bytte

Fyll inn ordrenummer, ditt kundenummer og fakturanummeret.
Fyll inn ditt kontonummer dersom du skal ha penger refundert fra oss.
Fyll inn varenummer, antall, varenavn og returkode i skjemaet under "Jeg returnerer".


Dersom grunnen til retur er skade må du fylle inn varenummer, varenavn, returkode og pris i feltet for skademelding på returseddelen. (Husk at du da må legge ved skademelding utfylt av posten eller budfirma) Returner varen til oss i original emballasje sammen med returseddel. Se returinformasjon på skjemaet. Du er selv ansvarlig for returforsendelsen og må betale porto. Dersom det er en reklamasjon vil vi refundere portoutlegget du har hatt om reklamasjonen blir godkjent. NB! send alrdi varer i retur rekommandert eller i postoppkrav.

Når du har gjort dette skal du sende oss en mail slik at vi vet din retur er på vei. Du åpner da mailen med "ordrebekreftelsen" du fikk fra oss og trykker "reply"/"svar" og skriv varenummer, varenavn for den varen du har returnert

Slide
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping