Registreringsside

Medlemsplakat
Norwegian Made – Merkeordning, visningsrom og markedsplass

Dette er en registreringsside for medlemmer av Norwegian Made som skal registrere seg og opprette bedriftsprofil på vår nye plattform.

Vi har gått over fra ett til tre ulike Norwegian Made-medlemskap og under kan du lese om de forskjellige. Velg det medlemskapet som passer for deg og registrer din bedrift. Du vil få en bekreftelsesmail fra oss og når du følger linken i denne, opprettes bedriftsprofilen din. Bedriftsprofilen kan inneholde bilder, tekst og linker til både egen hjemmeside og sosiale medier. Bedriften kan også få plassering i et digitalt geokart for økt synlighet og for lettere å bli funnet. Som Pro- og Premium-medlem kan bedriften i tillegg opprette egen nettbutikk og selge produktene sine på Norwegian Made Shop.
Gjennom oppføringen på plattformen vil bedriften kunne få en unik synlighet for sin bedrift og gjøre det lettere å bli funnet av kunder og andre.

Vi tilbyr følgende tilknytninger:
Basis

(TILSVARER DAGENS MEDLEMSKAP)

MERKEORDNING, BEDRIFTSPROFIL OG PLASSERING I DIGITALT GEOKART PÅ NORWEGIAN MADE SHOP

Basis-medlemskapet gir tilgang til å bruke alle Norwegian Made-merkene slik man selv ønsker i profilering av bedriften og bedriftens produkter. Bedriften kan lage sin egen bedriftsprofil og den får synlighet på et digitalt geokart på Norwegian Made sin plattform.

Medlemskap i Norwegian Made gir bedriften en enestående anledning til å oppnå synlighet på Norges største plattform for norske, profesjonelle produsenter, samtidig som den vil nyte godt av det kvalitetsstempelet Norwegian Made er.
En annen fordel ved medlemskapet er muligheten nettverksbygging og fellesskap i gruppen av norske produsenter.

Som Basismedlem har bedriften rett til å delta på alle arrangementer i regi av Norwegian Made. Bedriften har videre mulighet til å ha alle sine bilder på Instagram i en samling kun for medlemmer av merkeordningen – en samling som blir brukt aktivt av publikum, butikker, museer, gallerier o.a. i feltet. Bilder i samlingen har også mulighet for å bli repostet på Norwegian Mades sosiale medier.
Dette tilbudet innebærer ingen økning i medlemsavgiften for eksisterende medlemmer av Norwegian Made.

Gratis for «gamle» medlemmer av Norwegian Made (Ordinær pris for nye medlemmer 990,- pr år)

pro

ALLE FORDELER FRA BASIS-MEDLEMSKAPET + NETTBUTIKK
I tillegg til alle fordeler som beskrevet i Basis-medlemsskapet, gir Pro bedriften mulighet til å opprette og drifte egen nettbutikk med ubegrenset antall produkter på Norwegian Made Shop.
Det å ha nettbutikk på Norwegian Made Shop gir produsentene tilstedeværelse på plattformen med så mange produkter de selv ønsker, noe som øker sjansene for å bli funnet når privatkunder, bedriftsgavemarkedet, utsalgssteder, media og andre søker etter produkter på markedsplassen.

Tilbudet om nettbutikk er en unik anledning for norske produsenter som ikke allerede har nettbutikk å få tilgang til digitalt salg i en svært rimelig og enkel nettbutikkløsning.

Nettbutikkløsningen kommer med en norsk brukerveiledning, norsk spørsmål- og svar-seksjon og norsk support hvor du kan få svar på alt du lurer på.

Med nettbutikk på Norwegian Made Shop, kan vi videreselge dine produkter direkt på våre markedsføringsplattformer på Instagram og facebook.

Man kan kun selge bedriftens egne produkter på markedsplassen eller produkter fra andre Norwegian Made-produsenter.

1990,- pr år

pREMIUM

VÅRT ALLER BESTE TILBUD TIL BEDRIFTER SOM HAR NETTBUTIKK FRA FØR
Premium-abonnementet gjør det mulig å vise bedriftens produkter på Norwegian Made Shop mens alle salg blir ledet til bedriftens egen nettbutikk.
Dette innebærer at bedriften ikke vil få noe ekstra arbeid med å opprette og drifte en ny nettbutikk på plattformen, samtidig som bedriften oppnår synlighet for alle sine produkter i Norges største utstillingsvindu for norskproduserte kvalitetsvarer. Gratis integrering av bedriftens produkter.

2990,- pr år
.

Merk: MVA tilkommer på alle priser.

Slide
Logo Made in Norway
FOR BEDRIFTER
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping