Produktfiltre

Logo
0 ut av 5

Blikk galleri - Jorunn Kjær

Galleriet ligger i stallen på småbruket vårt i idylliske Gjerpensdalen, 5 km nordøst for Skien sentrum. Lokalet er omhyggelig restaurert for å ta vare på den autentiske og unike stemningen som sitter i tømmervegger og hestenes spisetroer. Samtidig har vi hatt fokus på å tilrettelegge for å gi kunsten som vises en vakker, profesjonell ramme. 

Målet er å gi publikum en uventet galleriopplevelse, et sted hvor kunsthåndverk av god kvalitet, gårdshistorie og vakker natur utfyller hverandre.

Mine egne arbeider stilles fast ut i blikk galleri. Gjennom året arrangeres 4-5 utstillinger sammen med andre kunstnere som har et annet formspråk og materialvalg. Likevel er det viktig for meg at deres uttrykk har paraleller til mitt eget. På blikk galleriet er kunstnerne bak arbeidene tilstede slik at du også kan ta en prat om hva du opplever. blikk galleri skal være et attraktivt og morsomt sted å stille ut og besøke, rett og slett være en oase for gode kunstopplevelser!

Uansett om jeg arbeider med skulptur, grafikk eller maleri handler det om øyeblikket og følelsen som dominerer akkurat da.

Jeg forsøker å fange det øyeblikket. En beskrivelse som ordene mellom linjene. Kan jeg treffe en streng hos betrakteren i en bevegelse, form, fargepalett eller et enkelt penselstrøk? Jeg trenger ikke forstå hva og hvorfor, det er det erfaringen og bagasjen vi bærer på som bestemmer.

Jorunn Kjær

Slide
Logo Made in Norway
FOR BEDRIFTER
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping