Produktfiltre

Logo
0 ut av 5

Dale of Norway

Ekstern hjemmeside

Ullgensere og ullklær

Ikoniske norske gensere

Med unike nordiske mønstre og innovativ teknologi er Dale of Norway en ledende produsent av norske strikkegensere. Kompromissløs kvalitet og kontinuerlig forbedring siden starten i 1879 har gjort Dale of Norway til en anerkjent merkevare verden over.

Vi har en lang og unik historie som produsent av plagg i 100% ull med distinkte mønstre. Ull er ikke bare en av verdens mest miljøvennlige fibre, ullens unike egenskaper gjør at den kalles naturens egen «high-tech» fiber. Vi strikker fremdeles plaggene på Dale utenfor Bergen.

Drevet av teknologisk oppfinnsomhet og ren kraft fra lokale vannfall, er kolleksjonen inspirert av den hardføre naturen og historiske norske mønstre. Med kolleksjoner som er designet for å vare har vi operert innen «slow fashion» siden før begrepet oppstod.

Som en av få gjenværende tekstilbedrifter med produksjon i Norge kan de kvalitetssikre hvert eneste steg av produksjonen. Dette sikrer eksepsjonell kvalitet i hvert eneste plagg – et Dale of Norway kjennemerke siden 1879. 

Dale of Norway har laget offisielle plagg til den norske OL-troppen til hvert eneste vinter-OL siden 1956. I snart syv tiår har plaggene blitt testet av noen av verdens beste atleter. På veien har vi skapt mange ikoniske gensere, som har endt opp med å bli samleobjekter. Den mest kjente er kanskje Lillehammer-genseren fra OL i 1994, som vi nylig har relansert.


/ Dale of Norway is world known for excellent quality, design and craftsmanship. The production is still at Dale in Norway. Distinctive Norwegian Wool Sweater & Jacket Styles. Made in Norway since 1879. /


Slide
Logo Made in Norway
FOR BEDRIFTER
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping