Produktfiltre

Logo
0 ut av 5

Edelmetallstøperiet

Vi er en liten familiebedrift med stor kompetanse. Vi har til sammen flere tiår med erfaring innen gullsmedfaget. Først og fremst innen støp og produksjon.

Vår maskinpark består av nyeste datateknologi innen støp og modellfremstilling. Vi benytter maskiner og materialer fra anerkjente, høyt kompetente leverandører, store og små, i Europa, USA og Japan. Vi forsøker alltid å være oppdatert på hva som skjer innen faget, slik at vi til enhver tid effektivt kan finne frem til de best egnede produkter. Det er ikke bestandig det nyeste er best, så det å finne det rette produkt, maskin eller forbruksvare, kan være svært tidkrevende og innebære mye arbeid. Til gjengjeld gir dette oss en masse erfaring, og når det rette produktet er funnet går produksjonen lettere og vi får høyest mulig kvalitet på våre produkter. Ikke minst kan vi da også glede oss over kunder som blir fornøyde med rask levering av et høykvalitetsprodukt, slik vi ønsker og tilstreber å kunne levere. 

De siste årene har også gitt oss erfaring innen CAD-CAM arbeid (Computer Aided Design – Computer Aided Manufacturing). En tjeneste vi nå opplever stor interesse rundt, og det gleder oss å se en stadig økende oppdragsmengde på dette området. Vi kan med vår erfaring og kompetanse nå tilby hjelp til å fremstille “perfekte” modeller. Det være seg til et enkelt modellsmykke, eller til modeller som senere benyttes til videre produksjon. Vi benytter flere forskjellige 3-D tegneprogrammer (spesiallagede for smykketegning) for best mulig tilpassing til den enkelte oppgave. De tegnede modellene blir frest ut i en av våre to datastyrte fresemaskiner. Til utfresingen benyttes en vokstype som er spesiallaget for fresing og støp av denne. Alt dette gir «perfekt» resultat. 

Vår intensjon er å tilby gullsmedbransjen varer i høy kvalitet. Dette gjelder først og fremst våre spesialiteter som er masseproduksjon av kunders modeller ved hjelp av investmentstøping, og 3-D tegning med fremstilling av modeller i voks (CAD-CAM). Alt arbeid tilstrebes gjort på en rask og effektiv måte, med et høykvalitets resultat til konkurransedyktige priser, enten oppdraget kommer fra en stor grossist eller en liten hobbygullsmed.

Vi leverer alle støpte produkter som ”halvfabrikat”. Det vil si at vi leverer produktet som «råstøpning», og gullsmedene selv utfører det resterende arbeidet fra støpning til ferdig produkt.

Slide
Logo Made in Norway
FOR BEDRIFTER
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping