Produktfiltre

Logo
0 ut av 5

Helene Jørgensen Keramikk

Helene Jørgensen er oppvokst på gård i Lier og bor i dag på Sætre i Asker. Etter mange år innen finans, tok hun svennebrevet i keramikk i 2020 og har etablert eget verksted på samme sted.

***

Jeg arbeider med følelsen av det sanselige og taktile som man kan finne igjen i naturen. Noe som er gjenkjennelig og konstant over tid, og som vi opplever å være takknemlig for. Berøring av en rullestein, rundslitt av bølger, eller sand fra en sandstrand representerer noen av elementene jeg tar med meg inn i arbeidet. På samme måte som disse elementene ligger stødig mot jordskorpa, står gjenstandene samlet i seg selv, jordet til bordet de står på.

Vi søker alle forskjellige former for pusterom. For meg handler dette om å forsterke tilstedeværelsen i øyeblikket, slik som den japanske teseremonien, som bygger på harmoni, respekt, renhet og ro. En lang “reise” hvor hvert øyeblikk i seremonien er unikt. Denne gamle tradisjonen er inspirasjonen bak tebollene som jeg ønsker skal frembringe tilstedeværelse og fokus ved å drikke av dem med begge hender.

Slide
Logo Made in Norway
FOR BEDRIFTER
OM NORWEGIAN MADE

For samarbeid og andre henvendelser, kontakt oss gjerne her.

For kontaktinformasjon til våre produsenter, se PRODUSENTER.
PERSONVERN

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Continue shopping